Gore-Tex Handskar

(10 produkter)

Vi har alla upplevt känslan av stelfrusna fingrar i skidbacken, på skridskobanan eller vinterutflykten och det finns ingenting som kan förstöra ett äventyr mer än kalla händer. Därför är det viktigt att investera i rätt produkt för dig så att du kan vara utomhus så länge du vill! Välj ett par Gore-Tex handskar från varumärken som Hestra, Kombi och Salomon för att hålla värmen.

Slipp blöta och kalla händer

Det som är fantastiskt med Gore-Tex är att materialet är vattenavvisande samtidigt som det andas. Om du utför en fysisk aktivitet där händerna blir varma och handskarna inte andas, samtidigt som de blir blöta av snö är ekvationen inte svår att räkna ut. Du blir nerkyld av din egen fukt inifrån, samtidigt som du blir blöt från fukt utifrån. Med ett par Gore-Tex handskar är detta problem ett minne blott. Då Gore-Tex handskar andas kan all din värme transporteras ut genom fibrerna samtidigt som handsken klarar av yttre väta och stannar torr.

Gore-Tex handskar för hela familjen

På Outnorth hittar du handskar i Gore-Tex för hela familjen. Du kan välja bland klassiska modeller och färger från välkända varumärken. Utvärdera dina äventyr och välj en Gore-Tex handske som passar aktiviteten. Är det väldigt kyligt är en tumvante att föredra. Vill du ha bättre rörlighet i händerna kan du välja en fingerhandske. Oavsett vad du söker hoppas vi ha det här. På Outnorth samlar vi de produkter som är viktiga att ha för aktiva friluftsäventyr. Vill du komplettera dina Gore-Tex handskar med jacka och byxor i samma material går det utmärkt. Spana in vårt sortiment av friluftsutrustning och hitta dina favoriter.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!