Handledsvärmare

(18 produkter)

Handledsvärmare har flera olika funktioner. Givetvis håller de dig varm om handlederna, men de kan även hålla dig relativt varm om händerna och underarmarna samtidigt som du har fingrarna fria. Det gör handledsvärmare perfekta för aktiviteter som klättring och cykling, men kanske inte helt optimala för en kall vinterdag ute i naturen.

Handledsvärmare fyller en viktig funktion men har även på senare år blivit en vanligt förekommande modeaccessoar som används för att det är snyggt, men också för att hålla sig varm utan att behöva ha vantar eller handskar de dagar då kylan inte är så påtaglig. Handledsvärmarna du hittar hos oss på Outnorth är mer riktade mot en aktiv livsstil, men fungerar förstås lika bra oavsett ändamål.

Om du använder hålen för tummen som finns i flera av handledsvärmarna fungerar de som en halvhandske. Om du väljer en storlek större än du behöver kan många modeller även fungera bra som armbågsskydd.

Power Houdi

Flera av våra handledsvärmare finns i Power Houdi-material. Power Houdi är en klassiker från Houdini, som sägs vara så skönt att det är nästintill beroendeframkallande. Materialet är slitstarkt och stretchigt vilket gör att det sitter bra och är väldigt bekvämt. Det isolerar din naturliga värme, ger en bra komfort närmst huden och fungerar fuktreglerande så att du håller dig varm och torr längre.

Bra för dig med stela handleder

Många har problem med stela handleder av olika anledningar. Lång tid framför datorn kan vara orsaken lika mycket som förslitningsskador eller medicinska anledningar. Att hålla sig varm om lederna kan då vara oerhört viktigt.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
- Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!