Jakthandskar

(30 produkter)

Hos Outnorth hittar du ett stort utbud av jakthandskar med en mängd olika egenskaper. Smidighet, precision och god funktionalitet är i de flesta fall av allra största vikt vid jakt. Specialutformade handskar är därför ett måste, inte minst de dagar då temperaturen är lägre, men även för att öka grepp och ge maximal komfort vid långa pass.

Eftersom jakt oftast sker under höst och vinter är bra jakthandskar en självklarhet bland utrustningen för dig som jagar. Vi har varma handskar för vinterhalvåret såväl som lite enklare modeller som passar bra när temperaturen blir varmare. Oavsett vad du behöver vill vi förse dig med rätt typ av produkt anpassad efter dina förutsättningar.

Vik fram avtryckarfingret

Flera modeller har en funktion där man viker bort delar av handsken för att få fram exempelvis avtryckarfingret när det verkligen gäller. På så vis håller du händerna varma när du inte jagar aktivt. Att slippa kalla och stela fingrar kan vara minst lika viktigt som att inte ha för klumpiga handskar som inte är avsedda för jaktändamål.

Med eller utan foder

Alla handskar är inte fodrade från början, men passande foder finns att köpa till. Med ett tillhörande foder kan du beroende på temperatur anpassa handsken efter säsong. Om handskarna du väljer att köpa är fodrade eller ej, och vad för foder som i så fall passar, hittar du om du klickar dig vidare på respektive handske. Vill du ha vår hjälp så kontakta oss via kundtjänst så hjälper vi dig att hitta rätt foder för din handske.

Är du ute i riktigt kalla temperaturer kan du köpa till innerhandskar eller liner att ha under en större, lite mer rymlig handske. Lager på lager är en beprövad teknik som funkar bra för att hålla dig varm.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!