Liner Handskar

(19 produkter)

Under kalla dagar med växlande väder finns det många fördelar med att ha lager som lätt går att ta av då vädret slår om och blir varmare. Ett par innerhandskar under varmare vantar på vintern är också en fördel när du behöver använda finmotoriken, men ändå inte vill ha helt bara händer. Med ett par innerhandskar kan du snöra om skorna eller sätta upp tält utan att behöva bli för nedkyld. Hos oss hittar du innerhandskar från bland annat Hestra, Urberg och Icebreaker.

Slipp kalla händer när du behöver använda telefonen

Även under de kyligaste dagarna kan telefonen behöva användas. Att slippa ta av sig och bli kall om händerna är en lyx att investera i och väl värd varenda krona. Blir du för kall om fingrarna är det en del telefonskärmar som inte fungerar, därför är det en väl värd investering med ett par handskar som fungerar när du ska använda din telefon.

Dubbla lager ger mer värme

Om du är frusen är det precis som med huvud och fötter, viktigt att hålla händerna varma. En innerhandske under dina vanliga vantar eller handskar skapar ett lager av luft som ger extra värme.

Om du lätt blir kall och ska befinna dig i kyliga temperaturer men samtidigt kommer vara aktiv är det viktigt att dina innerhandskar har en god andningsförmåga. Eftersom innerhandsken är det plagget du har närmst huden är det också där det blir fuktigt om du börjar svettas. Andas inte dina handskar kan du därför lätt bli nedkyld. Med en handske i ull får du en fortsatt värmande funktion även om du skulle bli blöt.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!