Löparhandskar

(9 produkter)

Nu behöver du inte lägga löpningen på hyllan för att vinden viner och temperaturen sjunker. Att kunna fortsätta löpa trots väderomställningar är en frihet för löparfantaster och något du med rätt utrustning kan fortsätta njuta av.

Hos oss på Outnorth hittar du bra löparhandskar för alla tillfällen. Vi har lätta och tunna handskar för bästa möjliga komfort och minsta möjliga motstånd. För blöta äventyr och regniga dagar finns vattentäta handskar och vi har också varma handskar för lägre temperaturer.

Löparhandskar med flera användningsområden

Löparhandskarna vi säljer har ofta flera användningsområden. Förutom det mest självklara, att använda dem till löpning när det börjar bli kyligt ute passar de i många fall även bra för exempelvis rullskidor och skidåkning.

Om det är för löpning du införskaffar handskar är kanske en av de viktigaste funktionerna att de är så lätta som möjligt så handskarna känns som en tillgång och inte en börda när du är ute och springer. Fundera över vad du har för specifika behov och syfte med dina löparhandskar så att du väljer rätt modell för dina behov och önskemål.

Funktionalitet är viktigt

Springer du långt eller mycket svettas du sannolikt om händerna och kan ha stor glädje av ett par handskar med god andningsförmåga. Använder du handskarna till skidåkning är det extra viktigt att de går att justera vid handlederna, med exempelvis kardborre, så justering av skidstavar inte blir till ett onödigt jobbigt moment.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!