Löparhandskar

(29 produkter)

Nu behöver du inte lägga löpningen på hyllan för att vinden viner och temperaturen sjunker. Att kunna fortsätta löpa trots väderomställningar är en frihet för löparfantaster och något du med rätt utrustning kan fortsätta njuta av.

Hos oss på Outnorth hittar du bra löparhandskar för alla tillfällen. Vi har lätta och tunna handskar för bästa möjliga komfort och minsta möjliga motstånd. För blöta äventyr och regniga dagar finns vattentäta handskar och vi har också varma handskar för lägre temperaturer.

Löparhandskar med flera användningsområden

Löparhandskarna vi säljer har ofta flera användningsområden. Förutom det mest självklara, att använda dem till löpning när det börjar bli kyligt ute passar de i många fall även bra för exempelvis rullskidor och skidåkning.

Om det är för löpning du införskaffar handskar är kanske en av de viktigaste funktionerna att de är så lätta som möjligt så handskarna känns som en tillgång och inte en börda när du är ute och springer. Fundera över vad du har för specifika behov och syfte med dina löparhandskar så att du väljer rätt modell för dina behov och önskemål.

Funktionalitet är viktigt

Springer du långt eller mycket svettas du sannolikt om händerna och kan ha stor glädje av ett par handskar med god andningsförmåga. Använder du handskarna till skidåkning är det extra viktigt att de går att justera vid handlederna, med exempelvis kardborre, så justering av skidstavar inte blir till ett onödigt jobbigt moment.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!