Förlängt öppet köp t.o.m. 5/1 2024

Tumvantar

(325 produkter)

Riktigt kalla dagar finns det inte mycket som slår ett par riktigt varma tumvantar. Känslan av att bära ett par varma vantar är inte långt ifrån känslan att koka en varm kopp kaffe på fjället efter en lång skid- eller vandringstur.

Vantar för barn

Ingen förälder vill se sina barn frysa. Ett par riktigt bra vantar som håller varmt och torrt ökar möjligheterna för en glad utflykt även för de allra minsta. Förutom ett stort utbud av tumvantar för vuxna har vi även en mängd för barn från noll år och uppåt.

När barnen blir lite större och därmed mer aktiva går det inte att underskatta vikten av att kläderna håller varmt och torrt. Allra främst också att kläderna sitter bra och komfortabelt. Tumvantar som går att snöra åt ordentligt kring handleden gör äventyret till en lek som slipper sluta med frusna händer eller snö innanför vanten. Ett bra tips är att välja en större storlek så att det finns plats för en innerhandske för bästa möjliga värme för ditt barn, men även för dig själv.

Komplettera med ett par innerhandskar för extra värme

Köp till ett par innerhandskar att ha innanför tumvantarna så kan du enkelt ta av dig vantarna när du behöver vara mer smidig eller fingerfärdig. En innerhandske under dina vanliga vantar eller handskar skapar dessutom ett lager av luft som ger extra värme. Då slipper du frysa och kan ha en fortsatt varm och härlig dag ute i naturen.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!