Background nature 380

Vi är ledsna men vi hittar tyvärr inte det du letar efter

Nedan finns några av våra mest populära produkter

Meddela oss gärna vilken sida du försökte nå så att vi kan rätta till felet. Om du klickade på en länk som inte fungerade är vi tacksamma om du anger vilken länk det gäller och på vilken sida länken finns. Kontakta oss.

För dig som är ute i naturen i annat väder än strålande solsken är ett par bra vattentäta handskar en god investering inför de blöta äventyren. När du inte behöver oroa dig för att bli blöt kan du koncentrera dig på vad som är viktigt, själva upplevelsen och vart det ska ta dig.

Vattentäta handskar finns specialutformade för bland annat cykling, segling, vandring och fiske, men många av dessa handskar kan naturligtvis även användas till mer allsidiga aktiviter där vädret kräver det.

Vattenavvisande och vattenavstötande material

Vattenavstötande, vattenavisande eller vattentät kan låta lika, men skillnaden kan bli stor när den riktiga skuren kommer, eller om du skulle råka doppa handskarna i sjön. Vattenavisande eller vattenavstötande material har förmågan att stöta bort vatten och klarar tillfälliga skurar i de flesta fall. När det kommer till riktiga hällregn blir du däremot lätt blöt relativt fort trots ett vattenavvisande material, även om kvalitén och skillnaden på olika handskar från olika varumärken skiljer sig en del.

Vattentäta material

Ett helt vattentätt material håller dig torr, oavsett mängd vatten så länge plaggen är hela och sitter ordentligt. Är du däremot i behov av ett material med bra andningsförmåga bör du fundera på att istället skaffa ett starkt vattenavvisande material.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!