Jackor & Västar

(3230 produkter)
Blank

Rekommenderad

FÅK
Frösön Light Jacket Women Dark Purple/Mustard
 

Vi vet hur viktigt det är med rätt ytterplagg när man kommer ut i naturen. Därför har vi samlat ett stort utbud av jackor och västar som lämpar sig för både vardag och ett aktivt friluftsliv. Här hittar du många välkända märken som profilerat sig inom sport- och fritidskläder.

Att behålla värmen är en av de viktigaste egenskaperna hos kläder som används inom sport, friluftsliv och andra krävande aktiviteter. För att inte kylas ner av svett behöver du en väst eller jacka som låter kroppen andas. Därför ska den släppa igenom fukt i form av vattenånga utan att ta in vattendroppar. Samtidigt måste den vara tillräckligt tät för att tåla blåst och kyla. Den perfekta jackan är anpassad efter den situation du ska använda den i, oavsett om det är på kalfjället eller i närheten av ett myggigt träsk.

Jackor i ur och skur

Det nordiska klimatet är krävande, speciellt när det kommer till ytterplagg. Vintern är kall och lång och sommaren ofta regnig. En bra jacka ska vara vindtät och stå emot regn, samtidigt som den ger god rörelsefrihet. För långa turer och vintersport har vi många jackor som är högteknologiskt utformade. Genom smarta lösningar och effektiva membran går det att hålla sig varm även under riktigt hårda förhållanden. En enklare jacka med färre detaljer kan passa för en kortare tur i naturen och fungerar även oftast bra till vardags.

Köp jackor och västar online

Vi har plockat fram en rad bra jackor och västar för att göra det så enkelt som möjligt för dig att handla online. Vi har jackor för herr, dam och i juniorstorlekar. Självklart hittar du också ytterplagg till de allra minsta. Det ska vara lätt att hitta en bra jacka, oavsett ålder och storlek. Följ storleksguiderna och plaggens anvisningar för att hitta det bästa alternativet för just dig.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!