Anorak

(90 produkter)

Anoraken är en riktig klassiker som aldrig verkar gå ur tiden. Inte minst för att den är snygg, men även för att den rent funktionellt är väldigt allsidig och funkar till en mängd olika aktiviteter. En klassisk anorak kännetecknas av att dragkedjan sällan går längre än till bröstet, en stor bröstficka fram samt en luva som skyddar ansiktet mot vind och kyla.

Hos oss hittar du snygga och funktionella anoraks från bland annat Norröna, Fjällräven och Bergans som finns i dam- och herrstorlekar.

Anorak är brittisk slang för en person med ett väldigt nischat och starkt särintresse, exempelvis en person som är riktigt insnöad på friluftsliv, men du behöver inte vara friluftsintresserad för att bära anorak. Den är en användbar klassiker även för dig som vill vara funktionell i vardagen.

Vår- och höstjacka

Att plocka fram sin anorak ur garderoben är ett tydligt tecken på att våren är på väg. Likaså efter sommaren när den får åka fram och skydda kroppen mot de kyliga höstvindarna. Med sin stora luva blir anoraken en älskad följeslagare under en blåsig höst såväl som vår.

En allsidig klassiker

Anoraken passa bra för många olika tillfällen. Flera av de anoraks vi säljer passar bra till skidåkning, klättring, vandring och andra friluftsäventyr där vinden kan blåsa ordentligt, men kylan ännu inte slagit till. När det blir kallare fungerar anoraken också bra att ha ovanpå flera lager av varmare kläder eftersom den generellt sett är ett luftigt plagg.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!