Gore-Tex Jackor

(1 produkter)

Plagg gjorda i Gore-Tex kan vara din räddare i nöden när vädret oväntat ställer om. Om du gillar du att spendera många timmar utomhus i varierande väder ska du välja en jacka i Gore-Tex. Gore-Tex är ett fantastiskt material som är vattentätt på utsidan med en förmåga att andas, vilket gör att du inte blir kall och svettig invändigt. På Outnorth finns ett noga utvalt sortiment av Gore-Tex jackor från varumärken som Halgöfs, Norröna och Arc´teryx.

Torr och varm med Gore-Tex

Innan du handlar bör du utvärdera under vilka förhållanden du ska använda jackan och vilka funktioner som är viktiga för dig. Här hittar du Gore-Tex jackor för hela familjen – mamma, pappa och barn, välj bland ett brett sortiment av jackor i olika färger och designs, allt efter tycke och smak. Det unika med jackor i Gore-Tex är att du kan befinna dig utomhus i kallt och blött väder, gå snabbt och svettas men tack vare jackans funktion slippa bli nerkyld. Värmen från din kropp ventileras ut samtidigt som jackan står emot regnet utanpå. Gallon som är ett populärt material när det kommer till regnkläder andas inte, det betyder att om du bli varm och fuktig under gallonet slutar det med en nerkyld och kall överkropp. Slipp det problemet med Gore-Tex!

Välj din favorit

På Outnorth hittar du Gore-Tex jackor med smarta fickor och vattentäta dragkedjor i härliga färger. Är du en skidentusiast finns det jackor i sortimentet med insydd ficka för liftkort och smarta funktioner som underlättar en dag i skidbacken. Låt hela familjen välja sin favorit så är ni alla säkrade en dag på fjället!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!