Gore-Tex Jackor

(43 produkter)

Plagg gjorda i Gore-Tex kan vara din räddare i nöden när vädret oväntat ställer om. Om du gillar du att spendera många timmar utomhus i varierande väder ska du välja en jacka i Gore-Tex. Gore-Tex är ett fantastiskt material som är vattentätt på utsidan med en förmåga att andas, vilket gör att du inte blir kall och svettig invändigt. På Outnorth finns ett noga utvalt sortiment av Gore-Tex jackor från varumärken som Halgöfs, Norröna och Arc´teryx.

Torr och varm med Gore-Tex

Innan du handlar bör du utvärdera under vilka förhållanden du ska använda jackan och vilka funktioner som är viktiga för dig. Här hittar du Gore-Tex jackor för hela familjen – mamma, pappa och barn, välj bland ett brett sortiment av jackor i olika färger och designs, allt efter tycke och smak. Det unika med jackor i Gore-Tex är att du kan befinna dig utomhus i kallt och blött väder, gå snabbt och svettas men tack vare jackans funktion slippa bli nerkyld. Värmen från din kropp ventileras ut samtidigt som jackan står emot regnet utanpå. Gallon som är ett populärt material när det kommer till regnkläder andas inte, det betyder att om du bli varm och fuktig under gallonet slutar det med en nerkyld och kall överkropp. Slipp det problemet med Gore-Tex!

Välj din favorit

På Outnorth hittar du Gore-Tex jackor med smarta fickor och vattentäta dragkedjor i härliga färger. Är du en skidentusiast finns det jackor i sortimentet med insydd ficka för liftkort och smarta funktioner som underlättar en dag i skidbacken. Låt hela familjen välja sin favorit så är ni alla säkrade en dag på fjället!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!