Höstjackor

(101 produkter)

Höstjackor

När sommaren är över och det börjar bli kyligt och vått ute är det dags att skaffa sig en höstjacka. Våra snygga höstjackor håller dig varm och torr och finns i många olika modeller som passar alla möjliga stilar. Vill du ha en fodrad jacka som du kan ha även när vintern börjar komma? Vill du ha en tunn, vattentät regnjacka som är lätt att packa ner i väskan? Hos Outnorth hittar du ett brett utbud av höstjackor för alla behov.

Höstjackor för herr

Vi har flera snygga höstjackor för herr i många olika färger och material. Vare sig du är ute efter en stilig jacka att ha över kostymen eller en slitstark och vattenavvisande jacka att ha ute i vildmarken kan du hitta det du behöver här. Välj mellan olika modeller både med och utan luva. Våra höstjackor för herr kommer från välkända märken som till exempel Fjällräven, Barbour och Carhartt.

Höstjackor för dam

Våra höstjackor för dam, från märken som The North Face, Fjällräven och Barbour, är både snygga och funktionella. Välj mellan många olika modeller i flera färger och längder. Vill du ha en lätt jacka som skyddar mot regn eller en fodrad modell som håller dig riktigt varm? Vad du än är ute efter kan du hitta ett snyggt och funktionellt alternativ hos Outnorth.

Höstjackor för barn

Vi har även fina höstjackor för barn och ungdomar. Höstjackor som håller dina barn varma under kyliga dagar utan att tumma på design och stil. Här finns höstjackor för både flickor och pojkar i många olika modeller.

Extra varma höstjackor

Om du brukar känna dig frusen ofta eller om du vill ha en kombinerad höst- och vinterjacka bör du titta på våra fodrade modeller. Dessa höstjackor är designade för extra bra isolering mot kyla samtidigt som de håller inne din kroppsvärme. På så sätt kan jackan se till att hålla dig på en behaglig temperatur även när det blir riktigt kallt ute. Våra höstjackor finns både med dun, fleece och syntetfiber som foder. Titta även gärna på våra mössor för dam, herr och barn.

Höstjacka med dun, fleece eller syntet?

De olika material som används som foder har olika egenskaper och passar bäst för olika syften. Dun är ett material som kommer från djurriket och är ett naturligt isolerande material. Dun väger lite och ger riktigt bra isolering mot kyla, men ska helst hållas torrt.

Fleece är bäst för riktigt kyliga förhållanden och används ofta som ett mellanlager i jackan för att lägga till ett extra lager av skydd mot vind och kyla. Många kompletterar ofta en höstjacka med en fleecetröja för att få en extra varm lager på lager effekt.

Syntetiska material är särskilt framtagna för att ge bra isolering till ett bra pris. Dessa material är ofta väldigt snabbtorkande och väger lite.

Vattentäta höstjackor

Svensk höst är som vi alla vet en väldigt blöt och kylig årstid. Även om du spenderar större delen av ditt liv inomhus eller i bil och buss kommer du med all sannolikhet att behöva skydd från regn och vind under höstmånaderna. Om du går på många promenader eller jobbar utomhus behöver du definitivt en höstjacka som är designad för att vara vattenavvisande eller vattentät.

Många tillverkare använder sig av olika metoder för att göra sina höstjackor vattentäta och lägger ofta till extra skikt under dragkedjan eller i ärmarna för att hålla vind och kyla ute. Om du spenderar mycket tid utomhus bör du absolut välja en höstjacka som är vattentät och allra helst även vindtät.

Köp din höstjacka hos Outnorth

Hos Outnorth hittar du ett stort sortiment av höstjackor för herr, dam och barn från välkända märken. Här finns något för alla stilar och behov, vare sig du vill ha en vattentät höstjacka med huva eller en fodrad höstjacka som håller dig varm när det är blåsigt ute. Vi erbjuder ett brett utbud av jackor med olika design, foder och funktionella fickor, så att du kan hitta en höstjacka som passar just dig. Välj en höstjacka från Outnorth och håll dig torr och varm under hela hösten.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!