Förlängt öppet köp t.o.m. 5/1 2024

Jaktjackor

(158 produkter)

Likt annan jaktutrustning är egenskaperna hos en jacka som är avsedd jakt minst lika viktigt som övrig utrustning. Här på Outnorth hittar du ett utbud av jackor som gör dig väl förberedd för jaktsäsongen oavsett om du önskar en varm jacka för vinterjakt, tunn och smidig för en varmare årstid eller en extra tyst och smidig jacka för de tillfällen som kräver det. Vi har funktionella jaktjackor för dam och herr från bland annat Norröna, Bergans och Fjällräven.

Oavsett vad du jagar kan det innebära långa dagar i naturen med växlande väder. De behov du har i en jacka avsedd för jakt kan vara personligt efter tycke och smak samt vilken årstid din jakt oftast sker. Kanske ska jackan tåla olika väderförhållanden eller vara komfortabel vid långa och stillasittande pass. Samtidigt är rörlighet av största vikt i många andra fall.

Skillnaden mellan jaktjacka och en vanlig friluftsjacka

Jaktjackor är generellt kraftigare än vanliga friluftskläder, vilket passar bra eftersom en stor del av jakten sker under höst och vinter månader då temperaturen är lägre. Många jaktjackor är tillverkade i ett tyst material och av Gore-Tex eller annat vattenavvisande material. Specialanpassade funktioner som fickor med hål för antenn anpassad för jaktradio och utgång för hörlurar är exempel på smarta specialfunktioner hos en del jaktjackor i vårt sortiment.

Tyst och smidig jacka för dig som behöver vara rörlig

Om du är rörlig när du jagar är smidighet viktigt likväl som att din kläder är tysta och inte ger ifrån sig onödigt mycket ljud när du rör dig. Dessa egenskaper hittar du på flera av de modeller vi säljer. Jagar du när det är riktigt kallt kan en vinterfodrad jaktjacka med värme vara ett bättre val. Givetvis fungerar de jaktjackor vi säljer att använda till vandring eller annat friluftsliv också.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!