Förlängt öppet köp t.o.m. 5/1 2024

Skidjackor

(736 produkter)

Oavsett om du är en skidåkare eller snowboardåkare är nyckeln till en lyckad dag i backen att välja rätt skidjacka. Det finns flera faktorer som du behöver tänka på när du ska köpa en skidjacka:

Detta kommer att hjälpa dig att bestämma hur vattentät och hur välventilerad din skidjacka behöver vara. Det finns gott om olika stilar att välja på så du kommer säkert hitta en som passar just dig.

Vattentät eller vattenavvisande skidjacka

En vattenavvisande skidjacka har behandlats med en vattenavvisande yta som gör att regn eller vatten rullar av från ytan. Skidjackan kommer att skydda dig i lätt snöfall men är inte lämplig för kraftigt regn eller snöstormar. Så om du planerar att åka i tungt snöfall kan en vattentät skidjacka vara att föredra. Om vädret är bra räcker en vattenavvisande skidjacka gott. Det är också ett lite billigare alternativ när man köper skidkläder för en hel familj.

Material som andas

Varför är det viktigt att skidjackan andas?

Även om det inte är en ren nödvändighet att skidjackan andas tillåter en ventilerande jacka svett att ventileras bort. För aktiva skid- och snowboardåkare kan detta vara viktigt. När du anstränger dig förlorar du vätska genom svett, om inte fukten lämnar dina kläder kommer du snabbt att bli fuktig och kall när du slutar vara aktiv. Andningsförmågan hos en jacka kan också underlättas genom ventilationsdragkedjor och nätfoder, vanligtvis under armarna.


Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!