Skidjackor

(539 produkter)
Blank

Rekommenderad

Urberg
Loen Anorak Black
 

Oavsett om du är en skidåkare eller snowboardåkare är nyckeln till en lyckad dag i backen att välja rätt skidjacka. Det finns flera faktorer som du behöver tänka på när du ska köpa en skidjacka:

Detta kommer att hjälpa dig att bestämma hur vattentät och hur välventilerad din skidjacka behöver vara. Det finns gott om olika stilar att välja på så du kommer säkert hitta en som passar just dig.

Vattentät eller vattenavvisande skidjacka

En vattenavvisande skidjacka har behandlats med en vattenavvisande yta som gör att regn eller vatten rullar av från ytan. Skidjackan kommer att skydda dig i lätt snöfall men är inte lämplig för kraftigt regn eller snöstormar. Så om du planerar att åka i tungt snöfall kan en vattentät skidjacka vara att föredra. Om vädret är bra räcker en vattenavvisande skidjacka gott. Det är också ett lite billigare alternativ när man köper skidkläder för en hel familj.

Material som andas

Varför är det viktigt att skidjackan andas?

Även om det inte är en ren nödvändighet att skidjackan andas tillåter en ventilerande jacka svett att ventileras bort. För aktiva skid- och snowboardåkare kan detta vara viktigt. När du anstränger dig förlorar du vätska genom svett, om inte fukten lämnar dina kläder kommer du snabbt att bli fuktig och kall när du slutar vara aktiv. Andningsförmågan hos en jacka kan också underlättas genom ventilationsdragkedjor och nätfoder, vanligtvis under armarna.


Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!