Alpinskidjackor

(378 produkter)

Finns det något bättre än att åka snabbt ner för backen en manchestermorgon? För att du ska få ut så mycket som bara möjligt när du njuter av dina lediga dagar i pisten så bör du ta en funderare på vilken jacka som passar bäst för just dig. Vad är det du vill ha? Vill du ha en tunnare eller en tjockare jacka?

Här på Outnorth erbjuder vi alpinskidjackor för alla åldrar, både för vuxna och barn samt i en mängd olika modeller. Till exempel har vi Teton Ski Jacket från Peak Performance som är en hållbar skaljacka med avslappnad passform som ger full rörelsefrihet. Gore‑Tex®-tyget och de tekniska egenskaperna ger dig dessutom bekymmerfri skidåkning. 

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
- Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!