Topptursjackor

(142 produkter)

Att ge sig ut på en topptur kan inte mätas med någon annan typ av frihetskänsla. Du har kilometer av outforskad terräng framför dig, med en massa puder långt från turister, fyllda pister och liftsystem.

För att kunna ta sig till dessa drömplatser så krävs det bland annat ett riktigt bra, slitstarkt och tåligt skidställ. Vi erbjuder t ex Lofoten Lyngen driflex3 Jacket från Norrøna som är en skaljacka för topptursåkning. Den är lätt, vattentät, vindtät, mjuk och flexibel samt har ett skönt material på insidan. Jackan har långa ventileringsdragkedjor, handledsvärmare och en stormhuva som passar hjälmen. Det innovativa konceptet lyngen har fokus på funktion, andningsförmåga, vikt och flexibilitet.

Vi har med andra ord allt du behöver för vinterns äventyr!  

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!