Turskidjackor

(101 produkter)
Blank

Rekommenderad

Urberg
Loen Anorak Black
 

Turskidåkning. Total tystnad. Orörd snö precis överallt. Magnifika högfjäll och ofattbara vidder. Mitt i detta äventyr så är det inget alternativ att frysa och då måste du ha ett riktigt bra skidställ. Du bör tänka på att det ska vara smidigt att röra på sig samtidigt som att kläderna ska vara funktionella och

Vi erbjuder till exempel Gore-Tex PrimaLoft Jacket från Norrøna som är en Isolerad och vattentät jacka i stilren design som passar turskidåkning väldigt bra. Jackan är varm och skyddar mot väder och vind. 

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!