Cykeljackor

(20 produkter)

 Oavsett säsong kan valet att ta med en jacka på cykelturen vara skillnaden på ett bra eller dåligt cykeläventyr. Börjar det plötsligt regna mitt i sommaren kommer du tacka dig själv om du packat ner en enkel jacka som kan stöta bort det värsta regnet. För dig som gärna cyklar året om är anledningarna förstås desto fler.

Viktiga saker att tänka på när du väljer cykeljacka

Hals och nacke är ett utsatt område om det blåser kallt. En hög krage gör det bekvämare i dessa lägen. Om det sedan blir varmare kan det vara bra om jackan har fickor för att stoppa undan exempelvis handskar eller annat som är bra att ha nära till hands. Flera modeller har också avtagbara armar för riktigt varma dagar på cykeln.

Synliga färger och reflexer ökar säkerheten för dig och andra trafikanter, inte minst under hösten och vinterns kortare dagar då det snabbt blir mörkt. Tänk också på att jackan ska täcka över hela ryggen även när du sitter framåtböjd på cykeln. Det är viktigt att jackan sitter åt ordentligt när du cyklar och inte fladdrar i vinden.

Cykeljacka beroende på säsong

När det är varmt ute och inte blåser är en cykeljacka med minsta motstånd och största möjliga smidighet och kroppsnära passform att föredra. Är det riktigt varmt kan vissa extra tunna jackor till och med vikas ihop för att stoppa i fickan tills dess att temperaturen går ner eller att det börjar blåsa. När hösten kommer kan det lätt bli blåsigt och risken för kallt regn är större. Då passar det bäst med material som gärna är både vindtätt och vattenavstötande.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
- Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!