Löparjackor

(21 produkter)

Löpning gör sig allra bäst utomhus och ger mer än bara god motion. Det är många löpfantaster som föredrar frisk luft och att upptäcka naturen längs vägen istället för att lyssna till löpbandet på ett gym. Hos oss hittar du löparjackor för både vårlöparen och dig som gärna ger dig ut oavsett väderlek.

Viktigt att tänka på när du väljer jacka för löpning

Se till att införskaffa en löparjacka med bra passform så att den inte fladdrar i vinden. Med en kroppsnära jacka kan du flyga fram i löpspåret utan att vinden stoppar dig. Om du vet med dig att du kommer ge dig ut trots regn och rusk kan det vara en god idé att köpa en vattenavvisande eller vattentät jacka. Tänk dock på att andningsförmågan hos en helt vattentät jacka ofta inte är lika god som hos en så kallad vattenavvisande jacka.

Löparjacka beroende på säsong

Även om du tillhör dem som inte drar sig för en lång springtur, trots att det blåser eller regnar, uppskattar du säkert fördelen med att hålla dig varm och torr under löpturen. En jacka som tål regn och rusk i kombination med bra ventilation och andningsförmåga kan säkerligen bli din bästa vän. Tillhör du de riktigt våghalsiga som springer på vintern kan du kombinera en varmare jacka med ett par broddar så att du inte halkar på isen.

Kyliga sommarmorgnar kan snabbt slå om till het sommar under en löptur, då finns smarta löparjackor med avtagbara armar för att snabbt och enkelt kunna göra om jackan till en väst.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!