Vårjackor

(105 produkter)

Det finns ingen härligare känsla än att få plocka fram en tunnare jacka när våren äntligen är tillbaka. Eller ännu bättre, att få införskaffa en sprillans ny vårjacka. Säkrare vårtecken får du nog leta efter.

Oavsett om du letar efter något snyggt för att spä på dina vårkänslor ytterligare, eller något funktionellt för dina kommande utomhusaktiviteter har du ett stort utbud av vårjackor hos oss på Outnorth. Vi har vårjackor för dam, herr och barn samt från en mängd olika tillverkare som Fjällräven, Norröna, Didriksons och Haglöfs med flera. Med en vårjacka av bra kvalité har du ett plagg för flera år framöver och kan få längta tills kärlen går ur marken och den får åka fram ur garderoben igen.

Anoraken - klassisk vårjacka som inte går ur tiden

Att få plocka fram sin anorak ur garderoben är ett riktigt vårtecken. Anoraken passar bra vid många aktiva tillfällen men är även ett smart och klassiskt plagg i vardagen. Flera av de anoraks vi säljer är utmärkta till ett flertal olika fartfyllda aktiviteter så som klättring, skidåkning och vandring. Anoraken är perfekt att ha ovanpå flera lager då den är luftig och rymlig.

Vindtäta vårjackor

Våren är troligen en av våra mest populära årstider och välkomnas av de flesta. Men med den nya årstiden kommer också vårvindarna och då skapas behovet av en funktionell vindtät jacka för de som är ute ofta. Med en vindtät jacka kan du möta både våren och dess vindar utan att behöva frysa.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!