Västar

(119 produkter)

Vi på Outnorth anser att västen är ett underskattat plagg som borde användas mycket mer. Västen har många fördelar jämfört med jackor.

Outnorth säljer västar från flera olika tillverkare som Fjällräven, Peak Performance och Woolpower.

Dunväst

En dunväst ger dig den där extra värmen när kylan börjar komma. En dunväst funkar bra perfekt under en skaljacka. Den fungerar lika bra som ett fristående plagg som ett extra värmande mellanlager.

Reflexväst

Oavsett vilken årstid det är så är en bra reflexväst väldigt användbart både på en enkel promenad såsom en löptur. När hösten och mörkret kommer blir det extra viktigt att se till att man är synlig för trafik. Att göra sig så synlig som möjligt är en väldigt enkel och billig livförsäkring. Springer man eller promenerar på en mörk väg i mörka kläder är det väldigt svårt för bilar att se en, särskilt om det kommer mötande trafik som delvis förblindar förarna. Så lova oss att ni inte ger er ut på en löpartur utan en bra reflexväst.


Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
- Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!