Västar

(378 produkter)

Vi på Outnorth anser att västen är ett underskattat plagg som borde användas mycket mer. Västen har många fördelar jämfört med jackor.

Outnorth säljer västar från flera olika tillverkare som Fjällräven, Peak Performance och Woolpower.

Dunväst

En dunväst ger dig den där extra värmen när kylan börjar komma. En dunväst funkar bra perfekt under en skaljacka. Den fungerar lika bra som ett fristående plagg som ett extra värmande mellanlager.

Reflexväst

Oavsett vilken årstid det är så är en bra reflexväst väldigt användbart både på en enkel promenad såsom en löptur. När hösten och mörkret kommer blir det extra viktigt att se till att man är synlig för trafik. Att göra sig så synlig som möjligt är en väldigt enkel och billig livförsäkring. Springer man eller promenerar på en mörk väg i mörka kläder är det väldigt svårt för bilar att se en, särskilt om det kommer mötande trafik som delvis förblindar förarna. Så lova oss att ni inte ger er ut på en löpartur utan en bra reflexväst.


Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!