Täckkjolar

(38 produkter)

Täckkjolen är ett riktigt smart plagg som håller både bakdelen och benen varma. Många är också vattenavvisande vilket är perfekt för lite blötare väderlek.
Outnorth säljer täckkjolar från bl.a. Shkoop, Houdini, Dobsom och Urberg.

Täckkjol eller termobyxor?

Som i de flesta fall så är det smaksak om man vill använda täckkjol eller termobyxor. Byxorna är såklart lite varmare eftersom de inte har en stor öppning nedtill men fördelarna är ändå stora med täckkjolen. Den är mycket enklare att ta på över dina vanliga byxor eller kjol som ett förstärkningsplagg, du behöver ju inte ens ta av skorna. En del Täckkjolar har dragkedja på båda sidorna för att göra det ännu enklare att at av och på sig. Den värmer dig där du som mest behöver värmen, smalbenen fryser man sällan om. Många ser det därför som det mer eller mindre perfekta förstärkningsplagget en kall vinterdag.

Täckkjolens egenskaper

Förutom det uppenbara att den ska vara värmande så finns det tre viktiga egenskaper att titta på hos täckkjolen.
Alla egenskaper kanske inte är viktiga för just dig så kika runt lite bland våra täckkjolar för att se om du hittar en som passa för just dina behov.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!