Förlängt öppet köp t.o.m. 5/1 2024

Balaklavor

(38 produkter)

Balaklava

En balaklava används i situationer där du behöver skydda huvud, hals och ansikte från olika väderförhållanden. Denna typ av huvudbonad är populär inom många olika sporter -som bland annat motorsport, skidåkning, motorcykel, snowboard och bergsklättring. Hos Outnorth hittar du ett brett utbud av balaklava i många olika stilar. Välj en modell som passar just dina behov och skydda huvudet från kyla, sol och vind.

En balaklava erbjuder optimalt skydd i extrema förhållanden

En balaklava erbjuder ett utmärkt skydd i förhållanden där vanliga masker eller mössor inte duger. När du behöver skydda hela ansiktet eller huvudet är en balaklava ett mycket bättre alternativ än andra huvudbonader.

Situationer där balaklava är ett bra val

Ska du åka skidor eller snowboard under vinterns kallaste dagar? Ska du klättra i gassande sol? En balaklava skyddar dig inte bara från kyla och vind utan även från solens strålar. I miljöer där du behöver så heltäckande skydd som möjligt är en balaklava ett måste.

Komplettera dina skidkläder och mössa med en balaklava för att hålla dig extra varm i backen. Skydda hals och nacke från varma solstrålar när du klättrar utomhus. Ska du åka ner till öknen och åka fyrhjuling eller jeep? En balaklava skyddar dig från sol och sand under åkturen.

Balaklava för cykling

Om du tar cykeln till jobbet eller cyklar under de kallare månaderna under året kan en balaklava vara ett fantastiskt komplement till vanliga cykelkläder. När du cyklar i höga hastigheter kan kalla vindar och regndroppar kännas som vassa slag mot huden. Med en balaklava skyddar du både ansikte och hals och kan fokusera på din cykeltur.

Balaklava från ledande varumärken

Våra balaklavor är tillverkade av kvalitativa material som ger utmärkt isolering och andningsförmåga. De är bekväma att ha på sig och erbjuder maximalt skydd mot väder och vind. Med ett brett utbud av färger och stilar att välja mellan kan du vara säker på att du kommer att hitta den perfekta balaklavan för dina behov. Hos Outnorth kan du hitta en balaklava från varumärken som:

Vi har modeller som passar både vuxna och barn så att både stora och små kan vara skyddade under sina äventyr. Oavsett om du behöver en kort modell eller en som har extra lång halsdel har vi modellen du letar efter i vårt sortiment.

Köp balaklava och annan outdoor-utrustning till dina äventyr hos Outnorth

Hos Outnorth hittar du ett välsorterat utbud av utrustning till de flesta outdoor aktiviteter. Vi har allt du behöver för skidresan, campingturen och många vattensporter. Med en balaklava kan du skydda huvud och hals mot kalla vindar, skadliga solstrålar och komplettera din vanliga utrustning, oavsett vilken sorts aktivitet du tycker om. Beställ din outdoor-utrustning från Outnorth idag, vi har allt du behöver till väldigt överkomliga priser och fantastiska köpvillkor.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!