Balaklavor

(24 produkter)
Blank

Rekommenderad

FÅK
Silk Balaclava Black
 

En balaclava är en typ av huvudbonad som är avsedd att täcka hela ditt huvud, hals och större delen av ditt ansikte. Balaclavor fungerar som ett skydd mot extrema väderförhållanden, men är också en favorit i sporter som motorsport, skidåkning, motorcykel, snowboard och bergsklättring. Denna typ av huvudbonader användes först på artonhundratalet, då brittiska soldater uppfann balaclavan. Namnet kommer från byn Balaklava, där brittiska soldater var posterade under Krimkriget. Det sägs att soldaterna frös så mycket i ansiktet att de hittade på en ny sorts huvudbonad, som sedan kom att kallas just balaclava. Outnorth säljer balaclavor från bl.a. Woolpower, Bergans, Haglöfs och Urberg.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!