Halsdukar

(113 produkter)

Halsduk, scarf, halsvärmare - ett mindre, men otroligt viktigt plagg

Att vara ute i naturen är bra för både kropp och knopp. Det spelar ingen roll om det är en fartfylld aktivitet, en höstpromenad eller en god lunch lagad på friluftsköket tillsammans med hela familjen. Den friska luften känns som balsam för själen. Men det kan vara svårt att njuta fullt ut av dessa stunder och aktiviteter om du fryser och är kall och obekväm.

Även om du har på dig en varm jacka, en värmande mössa och varma skor kan det kännas som om någonting fattas om du inte har något runt halsen. En halsduk, scarf eller halsvärmare ser till att värmen inte kommer ut från insidan och att kylan eller blåsten inte känns kall och obehaglig mot kroppen.

Hos Outnorth har vi ett väldigt stort utbud av tubhalsdukar, scarfs och halsvärmare till både barn, dam och herr. Du kan välja mellan många olika färger, prisklasser och varumärken som till exempel Buff, Urberg, Fjällräven och Haglöfs. Vi har även ett brett sortiment av ryggsäckar och tält. Kort sagt, allt du behöver till ditt friluftsliv, oavsett om det är stort eller smått.

Välj rätt halsduk eller scarf efter dina behov

Innan du köper din nya halsduk kan det vara bra att fundera över i vilka situationer den kommer att användas mest. Om du till exempel gillar att springa utomhus är det viktigt med en halsduk som sitter som den ska runt halsen, så att du inte ska behöva rätta till den hela tiden. Den ska även vara bra på att transportera bort fukt och torka fort, så att svetten inte kyls ner och gör dig kall. Detsamma gäller om du ofta cyklar till jobbet eller på din fritid i olika slags väder, eller om du gillar att klättra. Många av våra tubhalsdukar från Buff är dessutom multifunktionella och kan användas som pannband eller balaclava, för att hålla håret på plats när du utför dina aktiviteter med hög intensitet. Balaclava är en typ av mössa som täcker hals, öron, huvud och till viss del ansiktet. Den sitter ordentligt fast på huvudet utan att upplevas som tight, vilket gör att den lämpar sig perfekt till olika typer av träning utomhus.

Om du däremot ska använda halsduken till vandring, ridning eller när du ska med barnen till lekplatsen kan det vara bra med en halsvärmare eller scarf gjord av fleece eller ull.

Dessa material är värmande samtidigt som de känns behagliga och sköna mot kroppen. Om du tidigare har haft dålig erfarenhet med ull kan du testa våra scarves av merinoull, som är otroligt mjuka och sydda på ett sätt som inte skaver eller kliar.

Barn har också stor nytta av en värmande tubhalsduk när de utför sina fritidsaktiviteter eller leker utomhus i flera timmar med kompisarna. Halsduken håller ditt barn varmt och torrt, och är samtidigt inte i vägen för barnet som kan koncentrera sig på att ha roligt istället.

Gör din outfit ute i naturen komplett med en värmande halsduk

I grund och botten räcker det med något varmt runt halsen för att du inte ska frysa när du vistas utomhus. Men det kan bli väldigt irriterande i längden om materialet snabbt blir nedkylt när du svettas eller om halsduken är i vägen varje gång du gör en rörelse.

Därför hittar du i vårt sortiment halsdukar, scarves och halsvärmare till olika tillfällen och i olika material. Du kan även välja mellan olika färger eller enfärgade produkter, så halsduken passar till din stil och smak. En tubhalsduk av hög kvalitet är också en perfekt present eller julklapp till den där aktiva personen i ditt liv, vilket med garanti kommer bli otroligt uppskattat. Köp din nya halsduk enkelt online i vår webshop, och njut av dina stunder ute i den friska luften.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!