Junior- & Barnmössor

(150 produkter)
Blank

Rekommenderad

FÅK
Kids Knitted Beanie Set Grey
 

Mössor tillhör den kategorin av kläder där risken för att det kliar och sticks är som högst. Något som barn så väl som föräldrar gärna undviker för att behålla glada miner och inte minst mössan kvar på huvudet under extra kyliga dagar.

Här hittar du sköna mössor som barnen vill ha på sig

Tillsammans med skor och strumpor är mössan det klädesplagg som brukar åka av först om den inte är omtyckta av barnen. Om du som förälder vill försäkra dig om att ditt barn håller sig varm och behåller mössan på, även när du själv inte är i närheten tipsar vi dig att skaffa en riktigt skön mössa. På Outnorth hittar du varma och coola barnmössor tillverkande i sköna material som säkerligen blir populära, sitter kvar på huvudet och håller ditt barn varmt hela dagen. Stickade och virkade mössor kan ibland avfärdas i tron om att de lättare kliar eller sticks, men det beror väldigt mycket på val av material, snarare än val av metod vid tillverkning. Många virkade och stickade mössor är dessutom fleecefodrade på insidan vilket gör dem extra sköna och mjuka mot huvudet och öronen.

Varm om både huvud och hals

Det finns delade meningar om hur stor del av kroppsvärmen som faktiskt förloras genom huvudet, men vi är nästan alla överens om att vi blir kallare överlag om vi inte bär mössa. Du har säkert upplevt obehagskänslan då öronen blivit för kalla och det är säkert något du vill att ditt barn ska slippa känna. Men det är inte bara under vinterhalvåret som det är bra att skydda hjässan, det kan vara minst lika viktigt när solen skiner starkt för att undvika att barnet bränner sig på huvudet eller får solsting. På Outnorth hittar du bland annat ventilerande solhatt för att skydda ditt barns huvud från solens strålar.

När kylan kommer krypande är även halsen ett utsatt område. Med en heltäckande balaclava håller sig både huvud och hals varmt. Då håller du kall luft och blåst borta, som annars lätt smiter in mellan glipor i halsduken. Varma och sköna balaclavas hittar du från bland annat Didriksons och Woolpower.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
- Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!