Löparkepsar & Mössor

(123 produkter)
Blank

Rekommenderad

180 bpm
Running Windblocker Headband White
 

När man springer eller cyklar med huvudbonad är det väldigt viktigt att den sitter som den ska och inte riskerar att byta ställning. Att behöva oroa sig för att löparkepsen eller mössan ska glida ner framför ögonen eller flyga av tar fokus från själva aktiviteten. En keps eller mössa gjord för löpning är anpassad för att sitta som den ska under rätt förhållanden. Den har även god andningsförmåga som bidrar till att du slipper bli kall när du svettas. Med en löparkeps eller mössa är du väl förberedd för springturer när temperaturen sjunker.

Flera av de mössor och kepsar vi säljer kan justeras och passar dam och herr oavsett stort eller litet huvud.

Löparmössor

Tillhör du de som inte drar sig för en löptur även om det börjar bli kallt ute vet du säkerligen att en mössa kan vara din bästa vän på springturen. En tät åtsittande mössa kan också vara utmärkt under cykelhjälmen under kyligare dagar. För dig som seglar eller vandrar på kallfjällen kan en tajt och vindtät mössa göra aktiviteten till en härlig upplevelse trots blåst och kyla.

För dig som som vill ha hjässan fri eller exempelvis springer i hästsvans finns olika typer av hårband eller balaclava som bra alternativ till löparmössan.

Löparkepsar

En löparkeps är utformad för att vara komfortabel och inte minst sitta kvar på huvudet trots full aktivitet. Med en keps för löpning skyddar du också ansiktet mot både regn och sol. Är du en tidig morgonlöpare kan det vara skönt att gömma morgonfrisyren i en snygg löparkeps!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!