Mössor & Pannband

(654 produkter)
Blank

Rekommenderad

Urberg
Reflective Beanie Dark Grey Melange
 

Det är viktigt att aldrig slarva med huvudbonader på vintern. Här hittar du mängder av mössor och pannband för både vuxna och barn. Märken som 180 bpm, 8848 Altitude, Aclima, Bergans, Craft, Didriksons, Fjällräven, FÅK, Haglöfs, Houdini, Jack Wolfskin, Outdoor Research, Peak Performance, Reima, Röjk, Seger, Swix, The North Face, Urberg, Woolpower m.fl. Till exempel har vi Kalix Winter Hat från Urberg som är en klassisk bomber hat med en snygg grå syntetpäls. Det här är en mössa för riktigt kalla dagar eller för dig som alltid är frusen. Yttertyget i Kalix Winter Hat är slitstark oxfordväv och invändigt finns en skön fleece. Syntetpälsen har ett snyggt svart/grått skimmer. Mössan kan knäppas antingen under hakan, i nacken eller över huvudet, allt beroende på hur mycket värme du vill ha. Vid öronen finns hål (med öljetter) som gör att du kan höra bättre. Det finns också extra öronlappar som kan fällas ner och fästas för extra skydd. Perfekt för vinterns alla aktiviteter!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
- Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!