Huvudbonader & Halsdukar

(36 produkter)

Hos oss hittar du ett stort utbud av mössor och pannband för både äventyr och vardag. Om du vill handla mössor online kommer du hitta något som passar dig här hos oss på Outnorth. Oavsett vad du gillar för stil, design eller vilken slags egenskaper du söker. Här finns värmande mössor och pannband för höstens snålblåst såväl som för den smällkalla nordiska vintern.

Från enkla vardagsmössor till varma pälsmössor

Hos oss hittar du allt från enklare beanies till riktigt varma mössor. Bland de större och varmare huvudbonaderna hittar du de med syntetpäls och öronlappar som håller huvudet varmt även när kölden biter i ordentligt. Dessa pälsmössor finns bland annat från märken som Fjällräven, Didriksons och Stetson.

Om du söker en mössa eller pannband för sportaktiviteter finns många som har god andningsförmåga vid hög aktivitet och samtidigt håller dig varm om öron och huvud. Sportmössor för löpning, cykling eller skidåkning hittar du från bland annat Houdini, Buff, Craft och Lundhags.

Barn- och juniormössor

Givetvis har vi också ett stort utbud av barn- och juniormössor. Dessa kommer i storlekar om 0-2 år, 3-4 år, 7-8 år och 9-10 år, samt en mängd 1 size-mössor.

Genom att införskaffa bra och sköna mössor till barnen kan du enklare försäkra dig om att de sitter kvar på huvudet. Bland vårt utbud av barnmössor finns massor av varianter i sköna material som barnen gillar samtidigt som de är funktionella och håller varmt trots kyla eller snålblåst.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!