Regnbyxor

(101 produkter)
Blank

Rekommenderad

Urberg
Tarfala Pants Men Matte Black
 

Är du ute mycket i regn och rusk? Då kan det vara klokt att investera i ett par riktigt bekväma regnbyxor av hög kvalitet. Det finns ingen anledning till att gå och bli kall och blöt i onödan när vi på Outnorth har tagit fram ett brett utbud av regnbyxor från en mängd populära varumärken som passar alla smaker. Du hittar bland annat vattentäta byxor från Tenson, Haglöfs, The North Face, Marmot, Didriksson och Jack Wolfskin för att nämna några märken som alla tillverkar riktigt bra regnbyxor som du kan använda i flera år framöver.

Regnbyxor för hela familjen

Förutom att vi erbjuder regnbyxor av hög kvalitet till både kvinnor och män så har vi även slitstarka regnbyxor för barn, med tillhörande jacka som fungerar lika bra på dagis som på skolgården eller om ni gör någon annan utomhusaktivitet ihop, exempelvis plockar bär eller svamp i skogen.
För dig som vågar sticka ut i mängden har vi regnbyxor i flera ärtiga kulörer och för dig som vill komma åt en mer diskret look så finns det även regnbyxor i mer subtila nyanser som exempelvis svart och grått.

Inget mera klibb!

Många av oss undviker gärna regnbyxor för att vi ofta har dåliga erfarenheter av att de ofta klibbar fast vid benen när man rör på sig mycket, exempelvis när man vandrar eller cyklar. Dock har detta kommit att ändras mycket tack vare att de flesta regnbyxor idag tillverkas i material som reducerar kondens och istället för att klibba känns mjukt och lent mot huden - även vid svettiga aktiviteter.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!