Regnjackor

(209 produkter)
Blank

Rekommenderad

Urberg
Tarfala Jacket Men Matte Black
 

Regnjackan är tack vare sin självklara funktion ett plagg som aldrig går ur tiden. Om man ska se till trender regerar även regnjackan ur ett modeperspektiv. Idag funkar regnjackan lika bra på stan som för friluftsliv, ingen vill bli blöt i onödan oavsett aktivitet.

Hos Outnorth hittar du ett stort utbud av smarta, funktionella och snygga regnjackor för dam, herr och barn. Bland annat från varumärken som exempelvis Fjällräven, Bergans och The North Face.

Vattentät regnjacka eller skaljacka

Jackor som andas är inte alltid lika bra på att motstå vatten. Om du vill hålla dig ordentligt torr när det regnar är en rejäl, snygg och praktisk regnjacka en bra investering. Rör du dig och svettas mycket spelar det dock mindre roll hur torr du är från utsidan eftersom du lätt kyler dig själv när du blir varm i en jacka som inte andas. En god idé kan då vara att ta med en enklare, men vattentät, regnjacka att plocka fram för de stora skurarna som komplement till en mer allsidig jacka som andas bra. För dig med högre krav finns det idag jackor som håller både vätan ute såväl som att de ventilerar väldigt bra.

Regnjackor för blöta springturer

Om du gillar att ta en springtur oavsett väder är en funktionell regnjacka anpassad för den typen av aktivitet ett måste. Köp en vattenavvisande jacka som andas så klarar du dig runt spåret torrare och smartare.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
- Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!