Regnkappor

(71 produkter)

När det regnar och blåsten slår dig från olika håll är det inte säkert att en regnjacka som slutar strax under midjan håller dig torr nog, speciellt om du i övrigt inte är klädd för att stå emot regn. Med en rejäl regnkappa låter du inte regnet stoppa dig och du kan njuta av att vara utomhus oavsett väder.

Vi har flera olika långa regnkappor att välja bland i olika färger och i vårt sortiment kan du garanterat hitta din favorit bland varumärken som Didriksons och Grundéns.

Funktionellt med regnkappa

Det är smart och funktionellt att bära regnkappa och alla kappor i Outnorths sortiment har en praktisk luva vilket frigör dina händer från paraply. Med en regnkappa kan du bära kassar, fiska, dra barnvagnen, dricka varm choklad eller något annat som kräver fria händer. Är du utomhus och behöver sitta ner är det praktiskt med en lång kappa som skyddar benen när du sätter dig ner utan regnbyxor.

Fodrad regnkappa håller dig varm och torr

Med en fodrad regnjacka håller du dig både torr och varm, utan att behöva krångla med flera lager. Perfekt om du snabbt vill ge dig ut, men vill slippa vänta ut det värsta ovädret.

Vi har ett noga utvalt sortiment av regnkappor och regnjackor och vi är säkra på att du kan hitta din favorit här på Outnorth. Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi finns tillgängliga och svarar mer än gärna på dina frågor.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!