Background nature 380

Vi är ledsna men vi hittar tyvärr inte det du letar efter

Nedan finns några av våra mest populära produkter

Meddela oss gärna vilken sida du försökte nå så att vi kan rätta till felet. Om du klickade på en länk som inte fungerade är vi tacksamma om du anger vilken länk det gäller och på vilken sida länken finns. Kontakta oss.

Hos oss på Outnorth hittar du regnställ för regn, rusk och oväder. Vi har regnställ från varumärken som Didrikson, The North Face och Tenson. Det kan vara praktiskt med regnställ om du är ute på sjön, på fjället eller cyklar hem i busväder.

I vårt utbud av regnkläder hittar du vattentäta regnställ för dam, herr och barn i flera olika färger och utföranden. Vi har regnkläder för hela familjen och säkrar upp äventyret även om det regnar, det finns inga ursäkter för att inte vara utomhus. Behöver du inte hela stället funkar delarna lika bra var för sig. Vi har även unisex modeller, det är extra praktiskt om ett par vill dela på användandet av stället.

Regnställ för cykling

Vilket regnställ som är bäst skiljer sig förstås utifrån aktivitet och även om det är bättre att vara torr under cykelturen funkar det oftast bättre med något rörligt och mer följsamt. Då går klassiska material som galon bort, men många andra typer av jackor och regnställ som är både kroppsnära och smidiga kan vara ett bra alternativ.

Regnponcho - ett bra alternativ till regnställ

För dig som vandrar är det viktigt att kläderna andas ordentligt. Ett bra alternativ att ha med på vandringen är en rejäl regnponcho som skyddar både dig själv och ryggsäcken när regnet kommer. Komplettera med ett par vattentäta byxor eller chaps om du vill ha mer skydd för benen. Oavsett vilken utstyrsel du väljer kommer du att kunna njuta av utomhusaktiviteter trots att vädret inte tillåter, det är vad vi kallar valfrihet!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!