Regnkläder

(598 produkter)
Blank

Rekommenderad

Urberg
Tarfala Pants Women Matte Black
 
Blank

Rekommenderad

Urberg
Tarfala Set Women
 

Regnigt och trist väder ska aldrig få stoppa dig från att göra de saker du vill. Därför har vi sett till att ta fram ett stort utbud av regnkläder för både kvinnor, män och barn som gör att du kan fortsätta att vara aktiv utomhus, utan att bli kall och blöt. Att varje regnplagg ska ha en hög funktion och en bra ventilation är en självklarhet för oss, men de ska dessutom riktigt snygga så att du stolt kan bära dem till även till vardags, oavsett tillfälle och aktivitet.

Kvalitativa regnkläder som andas

I vårt utbud av regnkläder hittar du plagg från flera välkända varumärken - bland annat The North Face, Didriksson, Marmot och Urberg. Gemensamt för alla dessa märken är att de har tagit fram kläder som står emot regn på ett utmärkt sätt, tack vare sina vattenavisande egenskaper som dessutom håller dig varm och torr då materialet andas och transporterar bort eventuell fukt från din kropp. Dessutom står de emot riktigt kalla och kyliga vindar som annars lätt tränger sig in genom kläderna och gör att du börjar frysa.

Regnkläder för hela familjen

Vi har regnkläder som är anpassade för hela familjen som dessutom finns i en mängd olika färger, storlekar och prisklassar. Allt för att ni ska hitta just det ni behöver för att kunna göra roliga saker ihop utomhus. I vår uppsättning av regnkläder finner ni plagg för hela kroppen, vi erbjuder både regnjackor och regnbyxor för sig, men du kan också köpa hela set som matchar varandra. Vi ser fram emot er beställning!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!