Strumpor

(406 produkter)

Outnorth har strumpor för alla typer av aktiviteter för alla åldrar. Ett tips är att investera i ett par specifika strumpor för en viss aktivitet, det lönar sig nämligen i längden. Outnorth erbjuder allt från vardagsstrumpor, ullstrumpor, löparstrumpor, kompressionsstrumpor, skidstrumpor m.m. Märken som 180 bpm, 2 XU, Gococo, Icebreaker, Röjk, Seger, Smartwool, Urberg, Woolpower m.fl. Till exempel har vi Thin Wool Nova från Urberg som är en skönt sittande, extra tunn strumpa gjord av en hållbar ullblandning. Värmande när det är kallt, men samtidigt riktigt sköna och ventilerande under varma Tunna strumpor med fin elasticitet. Materialmix som kombinerar värmande egenskaper med ventilation och slitstyrka. Perfekta vardagsstrumpor för vår och sommar!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
- Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!