Löparstrumpor

(121 produkter)
Blank

Rekommenderad

180 bpm
Insistent Compression Sock Blue/Red
 

Löparstrumpor maximerar komforten och minskar risken för skoskav under en svettig löprunda. Löparstrumpor är väl värda att investera i, har du inte testat ett par än är det dags! Funktionsstrumpor är av stickade material som andas och transporterar bort fukt från foten, på så sätt hålls din fot torr och du undviker skav och sår. De är ofta designade med anpassade zoner – tunnare ovanpå samt förstärkta häl- och tåpartier med en noggrann passform.

Välj bland flera olika modeller

På Outnorth hittar du löparstrumpor för dam och herr i flera olika modeller. Du hittar bland annat tåstrumpor - fingervantar fast för tårna. Tåstrumpor tillåter dina tår att naturligt spreta vilket resulterar i mer komfortabel passform och ett bättre löpsteg. Funkar perfekt för dig som vill känna så mycket markkänsla som möjligt utan att springa barfota i skorna. Vill du ha en klassisk strumpa hittar du alternativ från bland annat Urberg, Aclima och Seger.

Behöver du extra stöd på benen under löp- eller cykelturen är kompressionsstrumpor ett utmärkt alternativ. Kompressionen ökar blodcirkulationen och bidrar till mindre träningsvärk och piggare muskler.

Roligare löpturer

Upplev roligare och längre löpturer med löparstrumpor anpassade efter dina förutsättningar. Välj mellan kort- eller långt skaft beroende på löptur, väder och årstid. Bygg upp ett lager av favoritstrumpor i olika färger och säkra upp framtida löprundor, du kan aldrig ha för många strumpor. Är du klassiskt lagd kanske du väljer svarta och vita modeller, gillar du färg kan du välja rosa eller gröna strumpor. Komplettera med övrig anpassad utrustning för löpning som du hittar här på Outnorth för en riktigt bra löpupplevelse.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!