Ullstrumpor

(90 produkter)
Blank

Rekommenderad

Urberg
Thin Wool 2-pack
 

Kvalitetsstrumpor är viktiga när du är på vandring, det råder ingen tvekan om saken. Billiga bomullsstrumpor är ett av de största misstag som oerfarna vandrare gör. Du kommer att spendera timmar gående varje dag när du är på vandring. Du vill behandla dina fötter så bra som möjligt eftersom när dina fötter skadas försvinner glädjen med vandringen snabbt. Bra strumpor kommer att hålla fötterna torra, förebygga blåsor och hjälper till att eliminera dålig lukt.

Ullstrumpor i merinoull

Merinoull är det uppenbara valet för många av de bästa kvalitetsstrumpor. Merinoull ger bra dämpning, transporterar fukt bra, luktar inte, värmer bra i kylan och hjälper till att hålla fötterna svala i värmen. Merinoull har den fantastiska förmågan att hålla värmen även när det är vått, som kommer väl till pass om du ute och vandrar när det är fuktigt ute.

Syntetiska ullstrumpor

Syntetiska material har förbättrats kraftigt under de senaste åren så det finns många högkvalitativa strumpor som erbjuder många av de fördelar som finns i deras ull motsvarigheter. Syntetiska strumpor kan också göra ett bra jobb med fuktspridande och de kan vara mer hållbara än ull. Torktiden för syntetiska strumpor är också normalt sett kortare än ull. Vissa syntetiska strumpor tenderar att lukta men många företag införliva antibakteriella material som hjälpa till att stoppa lukt. Syntetmaterial är i allmänhet billigare än ull.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
- Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!