Cykelkläder

(230 produkter)
Blank

Rekommenderad

Velova
Long Gel Grip Blue/Grey
 

Alla sporter är lättare att utöva om du har tillgång till rätt utrustning och cykling är inget undantag. Med rätt cykelkläder, skor och hjälm skapar du rätt förutsättningar för att lyckas med din träning, oavsett vad du har satt upp för mål. Vad du behöver för cykelkläder beror självklart på vilken typ av cykling du utövar, vilken nivå du ligger på och vad du prioriterar. Den som cykelpendlar några kilometer till och från jobbet varje dag har sannolikt inte alls samma behov som den som regelbundet är ute i träningssyfte, eller som tävlar ofta.

Cykelkläder – dam och herr

Hos Outnorth har vi cykelkläder för både dam och herr i en mängd olika utföranden och storlekar. Hos oss kan du bland annat hitta cykeltröjor, cykelbyxor, handskar och cykeljackor av hög kvalitet från ledande tillverkare.

Att exempelvis investera i en riktig cykeltröja har flera fördelar. Dels har den fickor bak på ryggen som gör att du kan stoppa ner telefon, energigodis, bananer mm. Dels är passformen slimmad vilket gör att den inte fladdrar i fartvinden. Den är även gjord av ett material som avleder fukt och som torkar fort.

Cykelbyxor finns med eller utan hängslen. Fördelen med byxor som har hängslen är att de inte hasar ner och sitter på plats under hela cykelturen. Ett par cykelbyxor är även utrustade med stoppning och saknar kännbara sömmar för att undvika skav från sadeln. Hos oss hittar du både långa och korta byxor, med eller utan hängslen.

Värmande cykelkläder med bra passform

För kallare dagar är det bra om du bär en vindtät jacka med en långärmad tröja under, då klarar du dig ner till några få plusgrader. Vindjackan klarar även av kortare regnskurar. Om du vet om att du är extra känslig mot kyla kan du även investera i knäskydd eller lösa ben- och armvärmare som enkelt kan tas av och på under cykelturen.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
- Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!