Längdskidkläder

(296 produkter)

Ska du ut i längdskidspåret? Vad roligt! För att maximera din upplevelse så ska du ha funktionella, tåliga och komfortabla kläder. Outnorth erbjuder en mängd olika längdskidkläder både för vuxna och barn. Märken som 180 bpm, 2XU, Bergans, Bjørn Dæhlie, Craft, Dobsom, Lillsport, Odlo, Salomon, Swix, Ulvang, Woolpower m.fl. Till exempel har vi Women's Seamless Set från 180 bpm som är ett mjukt och följsamt underställset för damer. Women's Seamless Set är mycket elastisk i det stickade materialet med en mjuk och behaglig yta nära Det är ett minimum av sömmar för att undvika skav och de sömmar som finns är mycket mjuka och följsamma. Materialblandningen i plaggen har en god fukttransporterande effekt vid fysisk träning. Perfekt set för längdskidåkning! 

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!