Längdskidåkningsbyxor

(33 produkter)

För att kunna prestera så bra som möjligt i längdskidspåret gäller det att ha funktionella längdskidåkningsbyxor. Outnorth erbjuder längdskidåkningsbyxor för både vuxna och barn. Märken som 2XU, Alicma, Bjørn Dæhlie, CW-X, Craft, Dobsom, Odlo, Salomon, Swix m.fl. Till exempel Tights Mora från Bjørn Dæhlie som är en teknisk längdskidåkningsbyxa med tajt passform för Tightsen är tillverkade av tunt, elastiskt fleecetyg som effektivt transporterar bort fukt och släpper ut överskottsvärme från kroppen. Låren är förstärkta med vattenavstötande och vindtätt softshelltyg. Reflekterande detaljer runt om för ökad synlighet och strategiskt utplacerade meshpaneler försäkrar maximal ventilation. Förböjda knän, elastiskt tyg och sömmar samt elastiskt band i midjan med silikongrepp ger inte bara enorm rörelsefrihet utan även ett par byxor som sitter säkert på plats oavsett hur hårt du tränar. Med andra ord – perfekta för en dag i längdskidspåret!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
- Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!