Längdskidåkningsjackor

(58 produkter)

Är det dags att plocka fram längdskidorna? Vad härligt! För att få en så bra upplevelse som möjligt så ska du ha funktionella och sköna kläder. Outnorth erbjuder en mängd olika längdskidåkningsjackor för både vuxna och barn. Jackor från Amundsen, Bergans, Bjørn Dæhlie, Craft, Dobsom m.fl. Till exempel har vi R-90 Winter Jacket Women's från Dobsom, en längdskidåkningsjacka som är vindtät och har tunt foder på framsidan. Baksidan av jackan är tillverkad i ett elastiskt och tight material som ger bra passform och ventilation. Perfekt för längdskidåkning!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
- Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!