Längdskidor Underställ & Underkläder

(103 produkter)

Tänk på de lager som ligger närmst kroppen! Vi på Outnorth erbjuder underställ och underkläder som passar till längdskidåkning. Kanske vore ett underställ i merinoull något? Märken som 180 bpm, Aclima, Bjørn Dæhlie, Craft, Haglöfs, Houdini, Odlo, Swix, Woolpower m.fl. Till exempel har vi 3/4 Long Johns Men's Lite från Woolpower som är ett par trekvartslånga underställsbyxor, designade för att förbättra isolation och transportera fukt. De har en mjuk resår i midjan med Woolpower loggan instickad. Ullens naturliga egenskaper värmer när det är kallt, transporterar bort fukt och ser till att plagget inte luktar illa om du svettas. Woolpowers underställ sticks inte och känns mjukt och skönt mot huden. Perfekt för längdskidåkning! 

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!