Tröjor & Skjortor

(3257 produkter)

På Outnorth kan du enkelt handla en mängd olika tröjor online. Här hittar du t-shirts och skjortor, varma- och långärmade tröjor i modeller som passar både barn, dam och herr. För löpning och annan fysiskt krävande aktivitet finner du löpartröjor gjorda i material som andas väl och klarar hård träning. I sortimentet finns tröjor från välkända varumärken, bland annat Haglöfs, Houdini och Salomon.

Varma tröjor till vardags

Här hittar du ett stort och bra utbud av snygga tröjor som passar utmärkt både som extra lager under dina ytterkläder eller bara som de är i vardagen eller när du sportar. Många långarmade tröjor vi säljer är perfekta mellanlager med bra fukttransport och andningsförmåga, vilket är viktigt om du blir varm och svettig samtidigt som det är kallt ute. För vinterträningen hittar du också bra och vindtäta plagg med extra ventilation som passar bra till skidåkning eller cykling när det är extra kallt ute.

Skjortan - en klassiker till både äventyr och vardag

Skjortan är en klassiker för både dam och herr, på äventyr, till vardags eller fest. Med ett par snygga skjortor i garderoben att välja mellan har du ett gäng säkra kort för i stort sett alla tillfällen. Hos oss hittar du extra rejäla flanellskjortor som passar bra till höst och vinter. Det fina med skjortor är att de håller dig varm och skön inomhus eller som extra lager för kalla dagar ute i snön eller på skogsutflykten. En del skjortor passar utmärkt för skogsarbete – det är inte för inte som den är döpt till ”skogshuggarskjorta”.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!