Fleecetröjor

(615 produkter)

Outdoorföretag har ständigt förbättrat och utöka utbudet av fleecetröjor sedan fleecen uppfanns. Med så många val kan det vara mycket svårt att avgöra vilken som är rätt modell för dig.

Fleecetröjor, fördelar och nackdelar

Fleece har både sina fördelar och nackdelar men som med det mesta handlar det om vilka behov just du har.

Fördelar: Fleecetröjor isolerar väl och passar därför lika bra som ett värmande mellanlager som något varmt och mysigt när kylan slår till. Fleecetröjor har mycket god andningsförmåga, vilket gör dem till ett klokt val när det behövs isolering under fysisk aktivitet. De torkar snabbt när det är vått.

Nackdelar: Fleecetröjor är också skrymmande och tunga jämfört med dun och syntetmaterial. Vinden kan också tränga fleece ganska enkelt eftersom den är så porös i sin struktur. Ett vindtätt lager över fleecen är bra.

Fleecetröjor med huva

Huvor kan öka mångsidigheten på din fleecetröja. De ger dig möjlighet att öka värme utan någon minskning i andningsförmåga. Att hålla huvudet varmt bidrar mycket till din övergripande känsla av värme. Vi inser såklart att det finns vissa situationer där en huva är mer av en olägenhet än en fördel. Om du letar efter något att i första hand använda när det är regnigt kan det ibland vara irriterande att ha extra tyg av en huva som bullar till sig upp på nacken. För dessa situationer kommer en fleecetröja utan huva vara mer bekväm och mindre besvärlig.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!