Skjortor

(10 produkter)

Hos oss på Outnorth finns skjortor för både dam, herr och junior. Skjortan är ett klassiskt plagg som aldrig går ur tiden. Här finns ett stort urval av skjortor för mer fartfyllda aktiviteter när du behöver en rejälare skjorta och men även lite enklare skjortor för vardagsbruk.

I vårt utbud av skjortor hittar du långärmade klassiker i flanell, tunnare och kortärmade för varma dagar, såväl som riktigt tjocka och slitstarka skjortor för höst och vinter. Skjortorna finns för herr och dam samt även i mindre storlekar som passar barn och junior. För dig som söker en skjorta med tajtare passform finns även varianter i slim fit-modell.

Skjortor för friluftsliv

En rejäl och slitstark flanellskjorta är en klassiker för alla och passar bra både hemma och ute i skogen. Den kallas inte skogshuggarskjorta utan anledning, den är funktionell när du behöver något mer rejält när du arbetar i skogen men funkar också vid andra tillfällen som exempelvis en dag på fjället. En flanellskjorta är lättskött och blir aldrig direkt skrynklig, vilket gör att den passar bra i alla sorts packningar, även för dig som inte är en pedant klädvikare.

Skjortor till vardags

För resor mellan äventyren är det aldrig dumt att ha en snygg, men även funktionell skjorta. Flera av de skjortor du hittar hos oss är exempelvis fuktreglerande och andas väl, vilket kan vara skönt på långa bil- och tågresor. För dig som reser till varma och tropiska klimat har vi skjortor med både UV-skydd och insektsskydd. Med ett bra urval av skjortor i garderoben har du en uppsättning kläder för alla möjliga tillfällen.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!