Förlängt öppet köp t.o.m. 5/1 2024

Löpartröjor

(19 produkter)

När du springer och blir varm underlättar det att vara rätt klädd. Det är viktigt att ett plagg utformat för löpning andas och transporterar bort fukt från huden. Är det varmt väder kan du springa i en kortärmad tröja, är det kallt är lager på lager den bästa principen. Skulle du bli riktigt varm kan du ta av dig ett lager och på det viset reglera temperaturen.

På Outnorth hittar du löpartröjor från varumärken som The North Face, Peak Performance och Salomon.

Löpartröjor för herr och dam

I sortimentet hittar du löpartröjor för olika tillfällen för både herr och dam. Välj bland kort- eller långärmade tröjor i olika färger och material. Det är bra om tröjan har en förstärkning baktill i kragen, det gör att tröjan ligger mot axlarna när du springer. Behöver du en löpartröja med hög hals, välj gärna en modell med dragkedja i halsen så att du enkelt kan öppna och ventilera om det blir för varmt.

Springer du ofta ute kvällstid eller innan solen går upp kan det vara smart att välja en löpartröja med reflexer så att bilister ser dig när du susar förbi. Du hittar även kompressionströjor i sortimentet. Kompressionskläder stabiliserar musklerna genom ett ökat tryck vilket ge snabbare återhämtningsförmåga och mer kraft i stegen.

Allt för din träning

Vi vill göra det enkelt för dig genom att samla det du behöver för lyckad träning under samma tak. På Outnorth hittar du flera olika produkter anpassade för löpträning. Självklart kan du använda kläderna till andra svettiga sporter också. Vi ses i löparspåret!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!