Sport BH:ar

(137 produkter)

Dina bröst rör sig mycket när du motionerar, oavsett om det handlar om löpning, aerobics eller styrketräning. Att hitta en sport-bh som ger gott stöd och som känns bekväm är a och o för att kunna få ut det mesta av din träning. Vi på Outnorth har många års erfarenhet av träningskläder för såväl kvinnor som män och har här samlat ett brett och stort utbud av högkvalitativa sportbehåar för alla typer av kroppar från några av de allra största tillverkarna såsom Kari Traa, Craft, Aclima och Icebreaker.

Viktiga saker att tänka på när du väljer sport-bh

Allra viktigast är att du hittar en storlek som passar dig och din kropp helt perfekt. Var noga med att prova olika modeller då storlekarna kan variera lite beroende på tillverkare och modell. Axelbandet ska ligga tätt mot huden utan att skära in och får absolut inte glappa. I ryggen är det viktigt att bh:n ligger helt plant utan att dra eller sträcka upp mot nacken. När du ska välja material, välj gärna ett material som känns lite stumt. Om det är för stretchigt är det lätt att bh:n tappar i stabilitet.

Byt BH ofta

En sport-bh har ofta betydligt kortare livslängd än en vanlig bh och vanligtvis brukar man säga att den håller i sex upp till tolv månader max, beroende på hur mycket du tränar. Sedan börjar den att tappa i stabilitet och då förlorar du följaktligen en del av det stöd som du behöver för att kunna träna obehindrat.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!