Förlängt öppet köp t.o.m. 5/1 2024

Ullunderställ

(748 produkter)

Ullunderställ är sköna och håller dig ordentligt varm även när temperaturen kryper långt under nollan under vinterhalvåret. Hos Outnorth hittar du ett stort utbud av ullunderställ för dam, herr, barn och junior. Underställ tillverkade i ull handlar du enkelt online från märken som Aclima, Bergans, Craft, Woolpower och en mängd andra.

Ullen värmer bra, och gör den dessutom även om den skulle bli blöt eller fuktig. Ett underställ av ull är därför ofta ett väldigt bra val.

Välj rätt underställ

Vad som är ett bra underställ är i mångt och mycket individuellt, men det finns några saker att utgå från beroende på när och hur du ska använda ditt underställ. Beroende på val av aktivitet och hur pass mycket du kommer att röra dig kan vissa material ibland vara bättre än andra.

Ett underställ i ull passar generellt bäst för låg till medelhög aktivitet. Om du sysslar med riktigt högintensiva aktiviteter och idrotter kan syntetmaterial ibland vara bättre. Produkterna skiljer sig dock åt beroende på tillverkare, och vilket underställ och material som passar till vilken aktivitet kan variera. Hos oss hittar du till exempel underställ i ull som passar bra även för riktigt hårda och intensiva aktiviteter.

Underställ i merinoull

Merinoullen kommer från merino-fåret och är en extra mjuk och fin ull med många goda egenskaper. Merinoullen värmer bra, transporterar fukt och andas väl. Dessutom torkar den snabbt om den skulle bli blött. Till skillnad från många andra material så luktar merinoullen inte illa även om plaggen blir svettiga. Materialet är lättskött och blir fräschare bara av att vädra, vilket gör att det inte behöver tvättas lika ofta som andra kläder.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!