Underkläder

(292 produkter)
Blank

Rekommenderad

180 bpm
Ambitious Tech Boxers Men Grey Melange
 

På Outnorth har vi ett stort urval av underkläder från bland annat Houdini, Icebreaker, Smartwool, Helly Hansen och Craft. Vi har massvis av trosor och kalsonger i olika färger, material och mönster som du kan bära oavsett tillfälle.

Är det riktigt varmt ute, eller om du svettas mycket när du tränar är det bra att satsa på underkläder som andas och transporterar bort fukt. Hos oss hittar du alltid en mängd produkter som har just dessa.Sedan har vi även valt att satsa på riktigt varma och sköna underkläder för den kallare årstiden som består av riktigt fin merinoull som bådeandas och värmer på samma gång.

Underkläder med optimal passform

Rör du på dig mycket är det viktigt att dina kalsonger eller trosor verkligen sitter bekvämt och är anpassade efter just din. Därför består de flesta av våra underkläder till största delen av merinoull i kombination av några procent lycra för en optimal passform oavsett kroppsbyggnad.

Sömlösa underkläder

Är du trött på sömmar som skavar och gör ont när du rör på dig så rekommenderar vi dig att testa på någon av våra sömlösa produkter. Upptäck bland annat våra sömlösa trosor och sportbh:ar som inte syns under tajta kläder och som känns fantastiskt lena mot huden.

En av våra populäraste sömnlösa bh:ar är Seamless Racerback Bra från Smartwool, en som både ger stöd och hjälper till att reglera din kroppstemperatur på ett effektivt sätt. Den består av merinoklädda axelband, formade kupor och rubbstickade sidpaneler för en optimal passform.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
- Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!