Background nature 380

Vi är ledsna men vi hittar tyvärr inte det du letar efter

Nedan finns några av våra mest populära produkter

Meddela oss gärna vilken sida du försökte nå så att vi kan rätta till felet. Om du klickade på en länk som inte fungerade är vi tacksamma om du anger vilken länk det gäller och på vilken sida länken finns. Kontakta oss.

Hos Outnorth kan du handla bra vindtäta underställ och underkläder som håller varmt även om det blåser starka och kalla vindar. Dessa windstopper-underkläder hittar du från märken som Aclima och Craft, för både dam och herr.

Håll dig varm på löp- och skidturen

Inte minst för sportaktiviteter under vintern kommer underkläder och underställ med vindstoppande egenskaper väl till användning. Vid högintensiva aktiviteter som längdskidåkning eller löpning vill man gärna ha minimalt med kläder på sig, men samtidigt hålla sig ordentligt varm.

Även om det är riktigt kallt ute är det ingen som vill ta på sig för mycket kläder om vi ska ut och idrotta. Med vindtäta underkläder klarar kroppen enklare av kalla vintervindar och vi slipper sätta på oss för bylsiga kläder för att kunna hålla värmen. Viktigt för dessa underkläder är förstås också en god förmåga att andas och transportera fukt. Underkläderna är tillverkade i material som merinoull och polyester, som både är material med dessa egenskaper.

Vindtäta underkläder för både herr och dam

Här hittar du boxerkalsonger med vindstoppande egenskaper som Active Extreme Windstopper Gunde från Craft för män, samt Warmwool Long Shorts från Aclima som finns för både dam och herr. Med vindskyddad front håller du varmt även när det är under nollan och vinden tar i ordentligt. Du hittar även ergonomiska sport-bh's med fukttransporterande och vindstoppande egenskaper.

Hos oss kan du enkelt handla funktionella och vindtäta underkläder online. Med vindtäta underkläder och underställ i garderoben är du förberedd när kylan kommer och låter den inte hindra dig från att kunna ge dig ut.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!