Underkläder

(28 produkter)

På Outnorth har vi ett stort urval av underkläder från bland annat Houdini, Icebreaker, Smartwool, Helly Hansen och Craft. Vi har massvis av trosor och kalsonger i olika färger, material och mönster som du kan bära oavsett tillfälle.

Är det riktigt varmt ute, eller om du svettas mycket när du tränar är det bra att satsa på underkläder som andas och transporterar bort fukt. Hos oss hittar du alltid en mängd produkter som har just dessa.Sedan har vi även valt att satsa på riktigt varma och sköna underkläder för den kallare årstiden som består av riktigt fin merinoull som bådeandas och värmer på samma gång.

Underkläder med optimal passform

Rör du på dig mycket är det viktigt att dina kalsonger eller trosor verkligen sitter bekvämt och är anpassade efter just din. Därför består de flesta av våra underkläder till största delen av merinoull i kombination av några procent lycra för en optimal passform oavsett kroppsbyggnad.

Sömlösa underkläder

Är du trött på sömmar som skavar och gör ont när du rör på dig så rekommenderar vi dig att testa på någon av våra sömlösa produkter. Upptäck bland annat våra sömlösa trosor och sportbh:ar som inte syns under tajta kläder och som känns fantastiskt lena mot huden.

En av våra populäraste sömnlösa bh:ar är Seamless Racerback Bra från Smartwool, en som både ger stöd och hjälper till att reglera din kroppstemperatur på ett effektivt sätt. Den består av merinoklädda axelband, formade kupor och rubbstickade sidpaneler för en optimal passform.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!