Underställ Set

(35 produkter)
Blank

Rekommenderad

Urberg
Vaimok Bamboo Mix Set Wmn Red
 

När det börjar att bli lite kyligare så gäller det att hålla värmen. Outnorth erbjuder slitstarka, sköna och praktiska underställset för både vuxna och barn. Material som syntet, merinoull, syntet/merinoull och bambu. Märken som 180 bpm, Craft, Didriksons, FÅK, Helly Hansen, Tenson, Urberg m.fl. Till exempel erbjuder vi Women's Bamboo Mix Set från FÅK som är ett supermjukt set med underställströja och byxa för damer. Setet är tillverkat av bambu som naturligt transporterar bort fukt och reglerar din kroppstemperatur för att du varken ska frysa eller vara för varm. Bambu är även skonsamt mot känslig hud och ser till att dålig lukt inte tar fäste i plagget. Helt enkelt det perfekta materialet för ett underställ som du ska kunna använda dagligen, på vandringar, i skogen eller vart du än befinner dig.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!